Productcategorieën in ticketflow ticketshop

2

APRIL 2016

Guest Manager

Betaaloplossingen

Ticketscanning

De ticketshop van ticketflow kan sinds kort ook producten weergeven per categorie. Door het toevoegen van productcategorieën maakt ticketflow het nog makkelijker voor de bezoeker om tijd te besparen op het evenement zelf.

Voordelen evenement organisator

Zoals iedere evenement organisator weet, brengt (veel) cash op locatie logistieke handelingen, uitdagingen en risico’s met zich mee. Door de geïntegreerde productcategorieën, zoals munt- en bustickets, beschikbaar te maken in de ticketshop, worden meer inkomsten voorafgaand aan het evenement gegenereerd en zal er minder geld op de locatie zelf aanwezig zijn. Daarnaast zal er upselling optreden, doordat bezoekers in de aankoopflow zitten en worden getriggerd om relevante ‘bijproducten’ aan te schaffen.

Voordelen bezoeker

De bezoeker hoeft nog maar één koopmoment te doorlopen om haar benodigdheden te verzamelen, namelijk in de webshop. ticketflow wilt de bezoeker zo veel mogelijk verlichten in haar handelingen en wilt ervoor zorgen dat tijd wordt bespaard op het evenement zelf. Dit brengt met zich mee, dat er minder wachtrijen zullen zijn en bezoekers optimaal kunnen genieten. 

Met ticketflow start je de kaartverkoop van jouw event in 3 simpele stappen. Voorkom administratief gedoe met papieren toegangsbewijzen. Maak het sponsoren gemakkelijk door hun relaties uit te nodigen met de Guest Manager, onderdeel van de ticketing totaaloplossing van ticketflow.

Vond je dit een interessant artikel? Vergeet het niet te delen.

meer artikelen