Ticketflow doneert bedrag aan Serious Request 2016
24
DECEMBER 2016

Guest Manager

Betaaloplossingen

Ticketscanning

CM Groep haalde in totaal 24.000 Euro op voor Serious Request dat dit jaar plaatsvond in Breda met het thema ‘ Laat ze niet stikken ‘ . Naast het bedrag dat de veiling van CM Payments heeft opgeleverd, zamelde ook ticketflow geld in voor Serious Request. ticketflow doneerde de kosten voor haar dienstverlening bij onder andere het Glazen Restaurant en de rondleidingen door de Koepelgevangenis in Breda. Het totaalbedrag komt neer op 6.600 Euro.

Het begon als een leuk idee

Rogier Aarts van ticketflow: ” de opbrengst voor Serious Request is ver boven onze verwachting. Het was erg leuk om Bredase evenementen te steunen in campagnes. Wat begon als alleen een leuk idee, is uitgegroeid tot een zeer succesvolle actie en een serieus geldbedrag. Bovendien blijft het hier niet bij. Ook onze klanten hebben bedrag van 120.000 Euro opgehaald voor Serious Request.

Kasparov wint een dag hoofdsponsorschap van NAC Breda

Kasparov heeft met een bod van 17.000 Euro het ‘hoofdsponsorschap voor een dag’ van NAC Breda binnengesleept. Het bedrag wordt – minus de kosten – geschonken aan Serious Request.

Direct na de lancering van de veiling om het hoofdsponsorschap bleek er interesse vanuit logistieke bedrijven zoals Nouwens en Trust Verhuizingen. Daarna boden ook Kasparov, ChocLate BV en Van Bommel Schoenenmode mee.

Kasparov is op 20 januari 2017 hoofdsponsor van NAC Breda tijdens het duel tegen Achilles’29. Met het winnen van de veiling krijgt Kasparov de bedrijfsnaam op het wedstrijdshirt, 10 kaarten voor de eretribune, een borrel en diner bij CM Payments, vijf parkeerkaarten en 30 originele wedstrijdshirts om mee naar huis te nemen.

Michiel Mikx van CM: ” We zijn heel blij met 17.000 Euro. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Bovendien is het leuk om te zien dat een Bredase partij er met de prijs vandoor is gegaan.” In totaal leverde de acties van CM Payments en ticketflow 24.000 Euro voor Serious Request 2016 op.

 

Vond je dit een interessant artikel? Vergeet het niet te delen.
meer artikelen