S.I.S Leisure Group kiest ticketflow voor betere klantbeleving

16

MAART 2017

Guest Manager

Betaaloplossingen

Ticketscanning

S.I.S. Leisure Group uit Roosendaal, de overkoepelende organisatie van Skidome Rucphen, Skidome Terneuzen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal, kiest voor ticketflow, onderdeel van CM, en tekent een meerjarige overeenkomst voor het optimaliseren van de online kaartverkoop voor de locatoes van S.I.S. Leisure Group.

Betere communicatie

Manager Marketing en Commerciele zaken bij S.I.S., Robert Ros, over de samenwerking: ” Na diverse inspirerende sessies met CM zien we heel veel potentieel in het combineren van de nieuwste technologische ontwikkelingen en verbeteren van het contact met onze gasten. Wij vertrouwen erop hierdoor nog beter met al onze gasten te kunnen communiceren, waardoor de klantbeleving en -waardering nog beter worden.”

Tekst gaat verder onder foto.

Heldere insteek

“We zijn erg enthousiast over het vertrouwen dat S.I.S. naar ons heeft uitgesproken, zegt Rogier Aarts van ticketflow. ” Omdat we hierdoor onze ideeen versneld kunnen realiseren en direct in de praktijk kunnen brengen. De insteek is namelijk voor beide partijen helder: het verbeteren van de klantrelatie en interne operatie.

Vond je dit een interessant artikel? Vergeet het niet te delen.

meer artikelen