Tickets scannen in het buitengebied

18

SEPTEMBER 2017

Ticketscanning

m-tickets

Scan app

Het huren van scan hardware is niet langer nodig omdat scanpersoneel kan scannen met een betrouwbare en beveiligde scan app op hun eigen telefoon. Ook in het buitengebied, waar het WiFi signaal vaak zwak is, scant de scan app op volle snelheid tickets bij de toegangscontroles.

 

Hoge opkomst bij Corso Zundert

Zo werd de scan app ook ingezet bij het jaarlijkse Bloemencorso Zundert dat zondag 3 september voor 76e keer plaatsvond. Het Bloemencorso Zundert is een optocht met reusachtige bloemenpraalwagens. Dit wijds opgezette buitenevenement werd weer druk bezocht met 50.000 bezoekers. Duizenden passeerden één van de negen entreepunten door het scannen van mobiele of uitgeprinte tickets. Het scanpersoneel gebruikte de ticketflow scan app op hun eigen mobiele telefoon.

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.

De scan app van ticketflow is te downloaden op Android en IOS smartphones. De beveiligde app scant moeiteloos alle soorten entreetickets. Om te weten hoeveel bezoekers op het evenement aanwezig zijn, is naar de entree lopen niet nodig. In de beveiligde mobiele toegangscontrole monitor is voor de eventorganisatie real-time het huidige aantal aanwezige bezoekers te zien. 

Overview of visitor flow

Bloemencorso Zundert had dit jaar te maken met negen entreepunten en maar liefst 25 toegangspoortjes. In voorgaande jaren werden papieren entreekaartjes aan de entree gescheurd. Daarmee kon alleen door handmatig tellen inzicht worden verkregen in de aantallen bezoekers. Door het inzetten van de scan app werd real-time inzichtelijk hoeveel, waar en hoe laat bezoekers het evenemententerrein betraden voor de eventorganisatie. Met deze informatie zijn optimalisaties voor de komende editie mogelijk gemaakt.  

Ticketflow allows you to start the ticket sales of your event within 3 easy steps. Avoid the administrative hassle that comes with paper-based tickets. Make things easy for your sponsors by letting them invite their relations using the Guest Manager, part of Ticketflow’s total ticketing solution.

Vond je ditartikelinteressant? Vergeet het niet te delen.

meer artikelen