Lancering nieuwe website ticketflow

 

25

OKTOBER 2017

Mobile first

Gebruiksvriendelijk

Responsive

ticketflow lanceerde eerder deze maand zijn nieuwe website. De website moest gebruiksvriendelijker, moderner en responsive worden. De site heeft een verbeterde navigatie en een opgefriste vormgeving. De nieuwe website moet de bezoekers klantgericht en snel van informatie bedienen. Klanten zullen weinig merken van de veranderingen aan de website. De login pagina voor het aanmaken van nieuwe events is nog steeds te vinden in de rechterbovenhoek van iedere pagina.

Verbeterde site structuur

De website is gebruiksvriendelijker doordat de navigatie is uitgebreid. Een belangrijke wijziging in het menu is de toevoeging van de featurespagina. Op deze pagina worden bestaande en nieuwe features uitgebreid toegelicht. Hierdoor krijgt de bezoeker een beter overzicht van ons aanbod en specialisme. Ook is het gemakkelijker geworden om contact op te nemen met ticketflow door de toevoeging van de contactpagina. Op deze pagina staan alle mogelijkheden om contact op te nemen met ticketflow overzichtelijk vermeld.

Tekst gaat verder onder foto.

 

 

Nieuwe vormgeving

Meer beeld, minder tekst. Dit kenmerkt de vormgeving van de nieuwe ticketflow website. De ticketing features hebben we zo veel mogelijk toegelicht door middel van video en afbeeldingen. De ticketflow kleuren zijn verwerkt in de hele website waardoor het grafische design moderner en strakker is.
 

Tekst gaat verder onder foto.

 

 

Responsive

De nieuwe site is responsive, wat betekent dat de vorm en inhoud zich automatisch aanpast naar de grootte van een scherm. Daardoor is site toegankelijk voor gebruikers van pc, tablet en mobiel. Een groot deel van de bezoekers gebruikt een smartphone, daarom is de vormgeving gebaseerd op ‘ mobile first’. 

Met ticketflow start je de kaartverkoop van jouw event in 3 simpele stappen. Voorkom administratief gedoe met papieren toegangsbewijzen. Maak het sponsoren gemakkelijk door hun relaties uit te nodigen met de Guest Manager, onderdeel van de ticketing totaaloplossing van ticketflow.

Vond je dit een interessant artikel? Vergeet het niet te delen.

meer artikelen