Ticketflow is onderdeel geworden van CM Tickets. CM.com is wereldwijde platformleverancier van mobiele communicatie, ticketing, mobiele betalingen en data voor eventorganisatoren.

JOUW EVENT BINNEN 3 MINUTEN ONLINE

Tickets verkopen voor alle evenementen

De ticketing tool die meer biedt

Tickets verkopen? – Wanneer je overal en altijd toegang hebt tot jouw ticketshopregistraties en ingecheckte bezoekers, wordt alles inzichtelijker en makkelijker. Het is eindelijk real-time inzichtelijk op jouw mobiel welke toegangskaarten zijn gevalideerd. Met ticketflow heb je alles in handen wat je nodig hebt voor een gebruiksvriendelijke online ticketshop en betere toegangscontrole management. Alles in één in de ticketflow interface. 

Mobiele toegangscontrole

De toegangscontrole van je evenement verloopt eenvoudig met de ticketflow Scan App.

Inzicht in data

In één oogopslag altijd en overal inzicht in de ticketverkoop, de registraties en de bezoekersstromen.

Snel starten

Je wilt zo snel mogelijk een uitverkocht event. Met ticketflow begin je binnen 3 minuten met je ticketverkoop.

Direct contact

Vragen over onze ticketingproducten of over de online ticketflowtool? Wij beantwoorden deze direct.

Features die je kaartverkoop boosten

Jouw tickets verkopen is eenvoudig met ticketflow. De ticketshop van ticketflow biedt alle features voor de optimale gebruikservaring voor organisator en bezoeker. Lees meer over de top features.

Scan app

Kostbare scanapparatuur is overbodig met de ticketflow Scan app. Met deze app kan jouw scanpersoneel toegangstickets scannen met hun eigen smartphone.

Tijdens het evenement heb je real-time inzicht in het aantal gescande tickets van elk entreepunt op je eigen telefoon. Hiermee verzamel je waardevolle informatie voor het optimaliseren van je event.

Geen Wifiverbinding? Verbind de scanners met het lokale netwerk van ticketflow waardoor de scangegevens van verschillende toegangspoorten gesynchroniseerd worden verwerkt in het bezoekersoverzicht.

Evenementorganisatoren kunnen via ticketflow gratis gebruikmaken van de scan software.

 

Real time data

Met ticketflow heb je op je mobiel real-time inzicht in alle verkoopdata waaronder jouw gegenereerde inkomsten, het aantal verkochte kaarten per type en de persoonsgegevens.

Wil je de gegevens van de verkoop en registraties gebruiken voor bijvoorbeeld een mailing of deze verwerken in je CRM systeem? Alle gegevens kun je downloaden als Excel en CSV bestand en zijn exclusief door jou te gebruiken.

SMS & Email campaigns

Bezoekers van voorgaande events op de hoogte brengen van kortingsacties? De voorverkoop starten met een persoonlijke e-mail? De laatste event informatie toesturen met een SMS of Push bericht?

Met de Campagne Manager kan je alle communicatiekanalen van een platform beheren: SMS, e-mail en Push. Het combineert de meest succesvolle marketingoplossingen om je te helpen met jouw publiek te interacteren, verkoop te genereren en te communiceren met je klanten. Omdat je niet meer meerdere dienstverleners nodig hebt, bespaart dit je tijd en geld.

Guest manager

Sponsoren zijn onmisbaar voor elk evenement. Laat sponsoren hun relaties eenvoudig uitnodigen met de Guest Manager. In het Ticketflow dashboard vult de sponsor de gegevens in van zijn relaties en selecteert het aantal toe te kennen tickets. De genodigden ontvangen een persoonlijke e-mail met de tickets voor het evenement.

Is de genodigde onverhoopt verhinderd? In tegenstelling tot uitnodigingen per post, kan de sponsor met de Guest Manager de kaartjes nu gemakkelijk met één klik aan een andere relatie toekennen. Zo blijft geen ticket meer onbenut.

 

Ticketshop API

Maak het van jou. ticketflow is ontworpen om flexibel te zijn. Bouw je eigen ticketshop met onze API. Configureer jouw ticketshop, met de meest uitgebreide functies, met volledig design van het event. Alles is mogelijk.

Ticketshop API

Maak het van jou. ticketflow is ontworpen om flexibel te zijn. Bouw je eigen ticketshop met onze API. Configureer jouw ticketshop, met de meest uitgebreide functies, met volledig design van het event. Alles is mogelijk.

 
Online tickets verkopen met het grootste gemak
Ervaar het nu zelf.

Ticketflow is onderdeel van CM Groep. CM.com is wereldwijde platformleverancier van mobiele communicatie, ticketing, mobiele betalingen en data voor eventorganisatoren.

VOLG ONS
ADRES
Konijnenberg 30

4825 BD Breda

KVK 58422609